Szállítási díjA szállítási díj egységesen 1499 Ft.

Termékcsaládok

Válaszd ki a hozzád illőt!

Négy különböző összetételű család közül választhatod ki a számodra megfelelőt: a Sensitive termékek kiemelkedő tulajdonsága az illatmentesség, ezért érzékeny bőrűeknek és férfiaknak is ajánljuk. Az aloe vera, az argánolaj és a kókuszolaj  hatóanyaggal megálmodott termékeink pedig ezen összetevők jótékony hatásaival tesznek bőröd egészségéért. For Him termékcsaládunk tagjait kifejezetten a férfiak bőrének igényeire fejlesztettük ki, hiszen nekik is ugyanolyan fontos a kíméletes bőrápolás, mint a nőknek.

 

Sensitive termékcsalád

A Dermaflora illatmentes termékeit kifejezetten az érzékeny bőrűek számára fejlesztettük ki. A természetes hatóanyagoknak köszönhetően nem okoznak irritációt, és káros vegyszerek nélkül is tökéletes védelmet és ápolást nyújtanak a mindennapi szépségápolásban. Illatmentességük révén a férfiak számára is tökéletes választást jelentenek.

Tovább a termékekhez!

 

Aloe vera termékcsalád

Az áldásos aloe vera bőrödet és hajadat egyaránt táplálja. Fantasztikus hidratáló, amely könnyen felszívódik és nem hagy zsíros érzetet a bőrön, hajad pedig már pár használat után is egészségtől csillogó lesz.

Tovább a termékekhez!

 

Argánolaj termékcsalád

A „folyékony aranynak” is nevezett argánolaj hatékonyan állítja vissza a haj és a bőr egészségét. Hatóanyagainak köszönhetően többé nem álom a gyönyörű haj és az üde, mindig ragyogó bőr.

Tovább a termékekhez!

 

Kókuszolaj termékcsalád

Ma már a kókuszolaj nemcsak a táplálkozásban, de a bőrápolásban is nagy szerepet kap. Számtalan jótékony hatását egyéb összetevőkkel kombináltuk, hogy magas színvonalú kozmetikai termékeink segíthessenek neked visszanyerni bőröd természetességét és egészségét.

Tovább a termékekhez!

 

For Him

Férfiak. Lehet, hogy nem vallják be, de bőrüknek ugyanúgy szüksége van a kíméletes ápolásra, mint nekünk, nőknek. Hajlamosak elhanyagolni ezt a kérdést, ezért nem árt néha egy kis női támogatás, ha a tökéletes termékek kiválasztásáról van szó. A Dermaflora Natural Cosmetics 0% For Him termékcsalád a férfiak számára kínál férfias, ámde természetes megoldást a bőrápolásra.

Tovább a termékekhez!