Szállítási díjA szállítási díj egységesen 1499 Ft.

Rólunk

A mentesség jegyében

Ha igazán újat akarunk, az alapoktól kell kezdeni a gondolkodást. Amikor eldöntöttük, hogy biztonságos és illatmentes termékcsaládot akarunk létrehozni, láttuk, hogy a kozmetikai iparban bevett megoldásokat félre kell tennünk. Új összetevőket és módszereket kell találnunk, hogy a márka hitelesen hirdethesse magáról a mentességet, és beválthassa ígéretét: az irritáció-mentes testápolást. Újra fel kellett fedeznünk a természetes anyagokat, kiszűrni közülük azokat, amelyek irritálhatják az érzékeny bőrt. Ennek a felfedezőmunkának a gyümölcse a Dermaflora minden terméke.

Amikor a termékek ötlete megfogant a fejünkben, akkor még alig-alig volt szempont a „mentesség” a nagy kozmetikai márkák gyártóinál. Aki ekkoriban illatanyag-mentes dezodort vagy tusfürdőt keresett, csak nehezen találta meg a megfelelő termékeket az üzletek félreeső polcain, a webshopok mélyén. A mentes termékek ekkoriban még kuriózumnak számítottak a mainstream márkák mellett. A nagy gyártók tucatszám kínáltak olyan termékeket, amelyeket telis-tele raktak illatanyagokkal, állagjavítókkal és más segédanyagokkal. Ezek miatt az allergiás vagy érzékeny bőrű fogyasztók ezeket a termékeket nem tudták használni.

A fogyasztók egy része napról-napra küzdött az enyhébb, erősebb allergiás panaszokkal, amelyeket – többek között – az illat- és más segédanyagok okozhattak. Emellett mindenki illatozott: egyszerre viselhettük a reggeli tusfürdő, a dezodor és a parfüm aromáit. Valójában felesleges ennyi illatanyag használata. Ez is egy rossz beidegződés a kozmetikai iparban, amitől meg akartunk szabadulni. A Dermaflora megalkotásához ez a gondolat vezetett el.

 

Biztonságos és gyengéd

A Dermaflora első termékcsaládját, a Sensitive szériát a teljes mentesség jegyében alkottuk meg. Készítésekor az a kérdés inspirált minket, hogy lehet-e olyan kozmetikumot készíteni, amelyet bárki használhat? Azaz olyan kevés adalékanyagot tartalmaznak, amelyek még a legkényesebb bőrt sem irritálják – így biztosak lehetünk benne, hogy a legérzékenyebb bőrt sem kell félteni tőlük. Egy olyan termék, ami felesleges és allergén anyagokat nem tartalmaz, biztonságosan és gyöngéden fejtené ki dezodoráló vagy tisztító hatását.

A Dermaflora Sensitive termékek több éves fejlesztés után kerültek forgalomba – a magunk szigorú mércéi miatt. Csak egy példa: olyan összetételt kellett megalkotni, ami nem csak illatmentes, de idővel nem színeződik el, nem oxidálódik, nem romlik meg a nyári melegben. Ha ugyanis természetes összetevőket használunk, arra is figyelni kell, hogy a késztermék ne legyen romlékony. Az erőfeszítéseket végül siker koronázta, és a Dermaflora Sensitive termékcsalád népszerűsége ma is töretlen.

Azóta olyan termékek is bekerültek a Dermaflora kínálatába, amelyeknek van enyhe illata – fogyasztóink egy része kedveli azokat az illatokat, amelyeket kis mennyiségben használunk. De a Dermaflora fő ígérete változatlan: semmiféle ismert allergén anyag nem kerülhet a termékekbe, a tisztító vagy dezodoráló hatást, illetve az illatokat is természetes eredetű összetevők vagy más, nem allergizáló hatóanyagok ötvözésével érjük el. A természetes eredet azonban nekünk nem elég: csak olyan növényeket használunk, amelyekről bebizonyosodott, hogy semmiféle allergiás reakciót nem váltanak ki.

Mert nekünk a biztonság és a hatékonyság az elsődleges szempontunk.