Szállítási díjA szállítási díj egységesen 1499 Ft.

Természetes bőrápolás

Add bőrödnek a legjobbat!

Milyen a tudatos szépségápolás? Használj olyan kozmetikumokat, amelyek hatékonyak, de nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat, és az érzékeny bőrűek is bátran használhatják őket. sajnos mára már a népesség több mint 30%-a szenved valamilyen allergiás tünettől, és ezeket legtöbbször a szervezetünket, így a bőrünket érő kozmetikai termékek is okozhatják.

Miért különlegesek a Dermaflora Natural Cosmetics 0% termékek?

A Dermaflora Natural Cosmetics 0% kínálatának fejlesztésekor soha nem kötöttünk kompromisszumot. Nem akartunk termékeinkbe csak azért beletenni egy anyagot, mert az természetes vagy tudatos, ha közben vegyészeink tudták róla, hogy amúgy allergiás reakciót válthat ki. Nálunk a fő szempont, hogy csak olyan hatóanyagokat használjunk, amelyekről tudjuk, hogy nem okoznak allergiás reakciót. Ezért hagytuk magunk mögött a kozmetikai ipar kényelmes rutinmegoldásait. A másik fő szempont, hogy minden összetevőből csak annyit használjunk, amennyi a hatékony és kíméletes ápoláshoz feltétlenül szükséges. Mindenből pontosan annyit.

A Dermaflora Natural Cosmetics 0% termékek ros és allergén anyagoktól mentesek, hatékonyságukat a szenzitív hatóanyagoknak és a bőrvédő, hidratáló összetevőknek köszönhetik. Éppen ezért kiválóan alkalmasak az érzékeny és allergiára hajlamos bőrűek számára is. Egész napos komfortérzetet nyújtanak – a vegyszerek hosszú távú, káros hatásai nélkül.